Mi luv ta pack mi bass gear up an go jam at dis bu, firs it ain't dat kyne o jam, an secon mi is brassik innit, an tird mi gotta wirk. Ya overstan mi?
fap fap fap fap fap
Jun 28 2006, 1:10 pm
wheres the "what you talkin bout, willis" option?
the Boy From Bozlem
Jun 28 2006, 1:10 pm
he says he would love to go but hes skint. inint.
Yeti
Jun 28 2006, 1:14 pm
Sin's a proper rude boy.
He also mentions that if he were to roll up with his guitar and amps he might become involved in an altercation with some roadie type persons.
Sin
Jun 28 2006, 1:36 pm
Rude Boy! Rude Boy! Rude Boy!
Mi luv when two seven's clash.
Actually, growin' up in South London as a punk we crossed over and mixed with the Rastas on a daily basis. Man I miss a good blues party.
Strolls off hummin' Police & Thieves.
mrbrain
Jun 29 2006, 12:25 pm
The line-up for this festival is off the hook:
ANDREW TOSH ANTHONY LOCKS & ZOLO CREW APACHE INDIAN CÉCILE CHICO CULCHA CANDELA & BAND DAMIAN MARLEY DR. RING DING DUB INCORPORATION DUB SPENCER & TRANCE HILL ELEPHANT MAN GENERAL DEGREE I WAYNE I-JAHMAN LEVI JAH MEEK JAMARAM JAN DELAY JIMMY CLIFF JOY DENALANE JUNIOR KELLY LAZY YOUTH LEO's DEN LORD KOSSITY MARLENE JOHNSON LUCIANO MARTIN JONDO MISTER GEORGE MILLION STYLEZ MONO & NIKITAMAN MORGAN HERITAGE ORISHAS PANTEÓN ROCOCÓ PATRICE PIONEAR & ILL INSPECTA POW POW MOVEMENT RAGGABUND RASITES SAIAN SUPA CREW SENTINEL SOUND SMALL AXE SOUNDSYSTEM SOUND QUAKE SOUNDSYSTEM SUPER SONIC SOUNDSYSTEM T.O.K. THE CONGOS THE GLADIATORS THE MIGHTY DIAMONDS THE PIONEERS THIRD WORLD TIKEN JAH FAKOLY TOOTS & THE MAYTALS ZIGGY MARLEY
Topsy
Jun 29 2006, 12:29 pm
I love Saian Supa Crew but I would never have categorised them as reggae. Still, what do I know, eh?
Mia_V
Jul 10 2006, 9:27 am
why is this listed under Munich events?
You are viewing a low fidelity version of this page. Click to view the full page.